Turvallisuusmerkinnät: Asiantuntijoiden työtä

12.03.2021
signwell_turvakilvet

Turvallisuusmerkinnät ovat kriittinen teollisuudenala joka vaatii asiantuntemusta. Lähes 30 vuoden ajan olemme kiertäneet maailmaa, kartuttaneet tietämystä sekä kokemusta ja saaneet prosessimerkinnän asiantuntevia yhteistyökumppaneita ympäri Eurooppaa. Näiden muuttujien takia olemme tässä, ja pystymme suunnittelemaan, tuottamaan ja asentamaan laadukkaat prosessimerkintä tuotteet eri teollisuuksiin.

Standardien mukaan valmistetetut turvallisuusmerkinnät, prosessimerkinnät edesauttavat ja selkeyttävät teollisuuden näkymää. Niiden vaatimukset koostuvat erilaisista tekijöistä, kuten maasta, teollisuudesta ja merkintätuotteesta, esimerkiksi putkistomerkinnöistä- tai säiliömerkinnöistä.

Putkistomerkinnät

Prosessimerkinnän – Normit ja Säädökset

Suomessa on käytössä mm PSK ja SFS standardeja, ja Ruotsissa  SS- standardit. UUSI ISO 20560-standardi toteuttaa maailmanlaajuisen, yhdenmukaistetun vaarojen tunnistamisjärjestelmän putkien merkintäjärjestelmille, joissa on yhtenäinen grafiikka, värikoodaus ja turvallisuusviestien muoto tulee esiin putkistomerkinnässä.

putkistomerkintä

Tämän standardin lähtökohta on turvallisuustiedotusfilosofia, johon tekniset tiedot voidaan integroida. Suunnittelemalla standardi näiden periaatteiden pohjalta luodaan loogiset yhteydet olemassa oleviin turvallisuusmerkkien standardeihin ja maailmanlaajuisiin standardeihin vaarojen osoittamiseksi.

 Valmistamme  putkistomerkintöjä ISO 20560 mukaisesti. Signwell toimittaa sinulle putkistomerkinnät, jotka ovat sinun tarpeesi ja Standardien mukaiset.

Prosessimerkintöihimme kuuluu:

Turvallisuuskivlet:

Turvallisuusmerkintöjen työprosessit

Prosessimerkintä ja turvallisuusmerkintä on paljon enemmän kuin pelkkää kylttien kokoamista tarkastuslaitoksen tai luokituslaitoksien vaatimuksien täyttämiseksi. Turvallisuuskyltitys ja prosessimerkintä on työ asiantuntijoille, jotka jatkuvasti etsivät ratkaisuja tilanteisiin, joissa työntekiöitä ja vieraijlijoita tiedotetaan yhdenmukaisesti ja selkeästi kuinka heidän henkilökohtaista turvallisuuttaan ylläpidetään.

Me Signwelilla valmistamme näitä tuotteitta arvojemme mukaisesti, sillä uskomme myös kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisyyteen. Tämän takia tuotevalikoimassamme löytyy pitkäikäisiä, Sandwich tekniikalla valmistettuja 3M™ MCS™ (Matched Components System™) PVC vapaita putkistomerkintäteippejä.

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.