Säkerhetsskyltning: arbete för specialister

20.06.2022

Säkerhetskyltning är en kritisk bransch som kräver expertis. I nästan 30 år har vi turnerat världen över, skaffat oss kunskap och erfarenhet och fått kunniga partners över hela Europa. På grund av dessa variabler är vi här och kan designa, producera och installera högkvalitativa processetiketter för en mängd olika industrier.

Säkerhetsetiketter gjorda enligt standarder hjälper och förtydligar branschens utsikter. Deras krav består av olika faktorer såsom land, industri och märkning av produkt, såsom rörledning eller tankmärkning.

SÄKERHETSMÄRKNINGAR – STANDARDER OCH BESTÄMMELSER

Finland använder PSK- och SFS-standarder medan Sverige följer SS-standarder. Den nya ISO 20560-standarden implementerar ett globalt, harmoniserat faroidentifieringssystem för rörmärkningssystem med enhetlig grafik, färgkodning och ett format för säkerhetsmeddelanden.

Pipe amrking

Utgångspunkten för denna standard är en säkerhetsinformationsfilosofi i vilken teknisk information kan integreras. Att utforma en standard baserad på dessa principer skapar logiska länkar till befintliga säkerhetsskyltstandarder och globala standarder för att visa faror.

Vi tillverkar rörmärkningar i enlighet med ISO 20560. Signwell kommer att förse dig med rörmärkningar som uppfyller dina behov och standarder.

VÅR PROCESSMÄRKNING INKLUDERAR:

SÄKERHETSKÖLDAR:

SÄKERHETSMÄRKNINGSPROCESSER

Process- och säkerhetsmärkning är mycket mer än att bara sätta ihop skyltar för att uppfylla kraven från ett kontrollorgan eller ett klassificeringssällskap. Säkerhetsskyltning och processmärkning är experternas uppgift som ständigt letar efter lösningar på situationer där anställda och besökare på ett konsekvent och tydligt sätt informeras om hur deras personliga säkerhet upprätthålls.

På Signwel tillverkar vi dessa produkter i enlighet med våra värderingar, då vi också tror på hållbarhet och miljövänlighet. Av denna anledning inkluderar vårt produktsortiment långvariga 3M ™ MCS Match (Matched Components System ™) PVC-fria rörmarkeringstejper tillverkade med sandwich-teknik.

Läs också

Beställ vårt nyhetsbrev

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.