SAFESIGN IMO-SKYLTAR OCH SÄKERHETSSKYLTAR

20.06.2022

SÄKERHETSKYLTTAR GÖR VARDAGEN EFFEKTIVARE

SafeSign IMO-skyltar och säkerhetsskyltar ger högkvalitativ säkerhet för den maritima industrin och industri sektorn. SafeSign står för toppmoderna bakgrundsbelysta säkerhetsprodukter. IMO-skyltar, brandskyltar, nödutgångsskyltar etc. Vi har en ledande position på marknaderna för färjor, kryssningsfartyg, offshore och industri samt fastigheter tack vare våra säkerhetsskyltlösningar. Förutom säkerhetsskyltar tillverkar vi även efterlysande tejper och halkskyddsprodukter för att säkerställa säkerhet och synlighet vid potentiella faror. SafeSign erbjuder ett brett utbud av standardiserade och skräddarsydda produkter för att möta kundernas krav och behov. SafeSigns kvalitetsprodukter finns över hela världen i byggnader, industriområden och till sjöss.

IMO-skyltar enkelt från vår katalog

IMO sign

Vår Förmåga?

SafeSign har alltid i lager alla standardiserade IMO-skyltprodukter som enkelt kan hittas i vår IMO-katalog. Alla produkter följer ISO-standarder och är tillverkade av PETX. IMO-skyltar är innovativa och miljövänliga, UV-beständiga och 100 % återvinningsbara. Detta säkerställer att vi kan leverera ett tillräckligt antal produkter snabbt nog för att möta kundernas behov. Vid behov tillverkar vi även säkerhetsskyltar för aluminium, PVC eller vinyl.

Vårt designkontor är inte bara utrustat med de senaste DTP-verktyger, utan dess personal är också noggrant utbildad och fullt uppdaterad om alla lagar som rör säkerhetsmärkningar. Våra medarbetare ritar och designar inte bara skyltarna du beställer, de ger också värdefulla råd och säkerställer full överensstämmelse med skyltarna.

IMO-skyltar från Safe Sign finns tillgängliga efter dina behov, i PETX, aluminium, PVC eller vinyl. Dessa är framtagna enligt kundens design/förfrågan eller vår ritningsdatabas baserad på ISO-standarder.

Safe Sign IMO signage

SAFESIGN SKYLTNINGSPRODUKTER – PETX PLATTOR

Vår förmodligen största innovation inom skyltning är vårt utbud av PETX-skyltar, IMO-skyltar och säkerhetsskyltar. Vårt mål är enkelt; vi ville använda den mest miljövänliga, brandskyddande, UV-beständiga, transparenta och 100 % återvinningsbara plasten. Som ett resultat av vårt mål fick vi PETX-sköldserien, som har fler fördelar än någon annan skyltserie på marknaden.

 • Halogenfri produkt
 • UV-beständig (icke blekning)
 • Blank och högkvalitativ yta
 • Lätt att torka rent
 • 100% återvinningsbar
 • Dubbelsidig klistermärke, för enkel installation
 • Brandskydd
 • Möjligheter till privata märken
SafeSign IMO signs

SAFESIGN SKYLTNINGSPRODUKTER – ALUMINIUMSKYLTAR

Om du är ut efter lyxiga aluminiumskyltar kan vi erbjuda dig det “Premium” du letar efter. Förutom det snygga utseendet är aluminiumskyltar väldigt hållbara och har samma efterglödseffekt som våra andra produkter. Detta gör dem, liksom våra PETX IMO-skyltar, utmärkta för användning i områden där bestämmelser kräver användning av brandskyddande skyltar.

PANORAMA ALUMINUM SKYLTAR

Panorama-aluminiumskyltar ger en bred synlighet av säkerhetsskyltar. Förborrade hål gör dem enkla att installera, och dessa skyltar har samma snygga utseende som våra platta aluminiumsköldar. Panoramaskyltar ger en 180° siktvinkel, vilket möjliggör bred sikt. Även dessa skyltar är effektivt bakgrundsbelysta.

Fire Fighting Signs

SAFESIGN SKYLTNINGSPRODUKTER – PVC-SKYLTAR

Det vanligaste basmaterialet på skyltmarknaden är fortfarande PVC. Vi tillverkar PVC-skivor för flera “under private labell”-kunder. På grund av tillverkningsprocessens enkelhet är PVC lämplig för massproduktion och korta leveranstider är lätta att nå.

 1. Ekonomiskt pris
 2. Stor produktionsmöjlighet
 3. Korta leveranstider
 4. Möjligheter till privata märken

SAFESIGN SKYLTNINGSPRODUKTER – SPECIAL / ANPASSAD SKYLTNING

Utöver IMO-skyltarna och andra produkter som finns i vår produktkatalog erbjuder vi även möjligheten att tillverka skyltar efter kundens krav och önskemål. Tack vare vår omfattande tryckutrustning och erfarenhet av skräddarsydd tryckning kan vi tillverka kundanpassade instruktionsskyltar, varningsskyltar mm till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Läs också

Beställ vårt nyhetsbrev

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.