SafeSign IMO-kyltit ja Turvallisuusopasteet

16.02.2022

Turvakilvet tehostavat arkipäivää

SafeSign IMO-kyltit ja turvallisuusopasteet tarjoavat meriteollisuudelle ja teollisuudelle korkealaatuista turvallisuutta. Uuden sukupolven IMO kilvet, SafeSign tarkoittaa huippuluokan jälkivalaisevia turvallisuustuotteita jotka ovat ympäristöystävällisiä ja tarjoavat optimaalisen ratkaisun korkeampaan turvallisuustasoon laivalla. IMO-kyltit, palontorjuntakyltit, hätäpoistumistiekyltit jne. Meillä on johtava asema lauttojen, risteilyalusten, offshore sekä teollisuuden ja kiinteistöjen markkinoilla turvallisuuskylttiratkaisuidemme ansiosta. Turvallisuuskylttien lisäksi tuotamme myös jälkivalaisevia teippejä ja liukuestetuotteita takaamaan turvallisuutta ja näkyvyyttä mahdollisissa vaaratilanteissa. SafeSign tarjoaa laajan valikoiman standardisoituja- sekä räätälöityjä tuotteita täyttämään asiakkaiden vaatimukset ja tarpeet. SafeSignin laadukkaita tuotteita löytyy ympäri maailmaa rakennuksista, teollisuusalueilta sekä mereltä.

IMO kyltit helposti luettelostamme

KYVYKYYTEMME?

SafeSignilta löytyy aina varastosta kaikki standardisoidut IMO-kyltitys tuotteet jotka löydät helposti IMO luettelostamme. Kaikki tuotteet ovat ISO standardien mukaisia ja PETX:stä valmistettuja. IMO-kyltit ovat innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä, UV-kestäviä sekä 100% kierrätettäviä. Näin takaamme, että voimme toimittaa riittävän määrän tuotteita tarpeeksi nopeasti asiakkaan tarpeiden täyttämiseksi. Valmistamme tarvittaessa myös turvallisuuskylttejä alumiinille, PVC:lle tai vinyylille.

Suunnittelutoimistomme ei ole ainoastaan varustettu uusimmilla DTP-työkaluilla, vaan sen henkilökunta on myös huolella koulutettu ja täysin ajan tasalla kaikista turvallisuusmerkintöihin liittyvistä laeista. Työntekijämme eivät ainoastaan piirrä ja suunnittele tilaamanne kyltit, vaan he antavat myös arvokkaita neuvoja ja varmistavat kylttien täydellisen noudattamisen.

Safe Signin IMO-kyltit ovat saatavina tarpeittesi mukaan, PETX:lle, alumiinille, PVC:lle tai vinyylille. Nämä tuotetaan asiakkaan suunnittelun/ toiveen tai ISO- standardeihin perustuvan piirrustustietokantamme mukaan.

SAFESIGN SIGNAGE TUOTTEET – PETX KILVET

Todennäköisesti suurin innovaatiomme opasteissa on PETX-kilpi-, IMO-kilpi- ja turvallisuuskilpivalikoimamme. Tavoitteemme oli yksinkertainen; tahdoimme käyttää ympäristöystävällisintä, palosuojattua, UV- kestävää, läpinäkyvää ja 100% kierrätettävää muovia. Tavoitteemme tuloksena saimme PETX-kilpivalikoiman, jolla on enemmän etuja kuin millään muulla markkinoiden kylttivalikoimalla.

  • Halogeniton tuote
  • UV- kestävä (haalistumaton)
  • Kiiltävä ja korkealaatuinen pinta
  • Helppo pyyhkiä puhtaaksi
  • 100% kierrätettävä
  • Kaksipuolinen tarra, helppoon asennukseen
  • Palonsuoja
  • Private label mahdollisuudet
Glowing SafeSign PETX fire eqtinguisher sign

SAFESIGN SIGNAGE TUOTTEET – ALUMIINI KYLTIT

Jos kaipaat ylellisyyttä alumiinikyltit tarjoavat sinulle etsimääsi ’premiumia’ . Upean ulkonäön lisäksi alumiinikilvet ovat erittäin kestäviä, ja niillä on sama jälkivalaiseva vaikutus kuin muilla tuotteillamme. Tämä tekee
niistä kuten myös PETX IMO-kilvistämme oivallisia käyttää alueilla, joilla säädökset vaativat palonsuojattujen kilpien käyttöä.

PANORAMA-ALUMIINIKILVET

Panorama-alumiinikilvet mahdollistavat turvallisuuskilpien laajan näkyvyyden. Esiporatut reiät tekevät niiden asennuksesta helppoa, ja näillä kilvillä on sama upea ulkonäkö kuin laakeilla alumiinikilvillämme. Panoramakilvet antavat 180 ° kulman näkyvyyden, mikä mahdollistaa laajan näkyvyyden. Nämäkin kyltit ovat tehokkaasti jälkivalaisevia.

SafeSign panoramic aluminium signs installed on a factory wall

SAFESIGN SIGNAGE TUOTTEET – PVC KYLTIT

Kilpimarkkinoiden yleisin pohjamateriaali on edelleen PVC. Tuotamme PVC-kilpiä usealle ”under private labell” asiakkaalle. Valmistusprosessin yksinkertaisuuden vuoksi PVC sopii massatuotantoon ja lyhyet toimitusajat onnistuvat helposti.

1.   Taloudellinen hinta
2.  Suuri tuotanto mahdollisuus
3.  Lyhyet toimitusajat
4.  Private label mahdollisuudet

SAFESIGN SIGNAGE TUOTTEET – SPECIAL / CUSTOM SIGNAGE

Tuoteluettelostamme löytyvien IMO-kylttien ja muiden tuotteiden lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden tuottaa kilpiä asiakkaan vaatimusten ja toiveiden mukaisesti. Laajojen painatuslaitteidemme ja mukautettujen painotöiden kokemuksen ansiosta pystymme valmistamaan räätälöityjä ohjekilpiä, varoituskilpiä, jne. erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.