LED matalan sijainnin valaistus järjestelmä

13.10.2020

Signwellillä meriturvallisuus otetaan vakavasti. Tuotevalikoimamme koostuu korkealaatuisista SOLAS SAFETY -tuotteista, jotka täyttävät kaikki korkeimmat meriteollisuuden standardit. Esimerkki näistä tuotteista on LED matalan sijainnin valaistus järjestelmä. Tuotteemme ovat kehitetty kestämään meriteollisuuden vaativimmat olosuhteet. Signwell on täyden palvelun toimittaja: hoidamme kartoituksen, suunnittelun, asennuksen, päivityksen, ja huollon.

Etsimme jatkuvasti sujuvia sekä tehokkaita ratkaisuja turvallisuuden ylläpitäämiseksi. LED matalan sijainnin valaistus järjestelmä on suunniteltu parantamaan poistumisreittien tehokkuutta. Sen periaate on sama kuin jälkivalaisevan LLL-järjestelmän, mutta LED järjestelmän ansiosta se ei tarvitse valonlähdettä loistaakseen, eikä sen loiste haalistu ajan myötä kuten jälkivalaisevan LLL järjestelmän. Joustavuuden vuoksi asennus voidaan tehdä esimerkiksi kaareviin seiniin.

Ominaisuudet:

  • 1000 m virtavoimalähteiden välillä
  • Erilaisia profiileja: alumiini, polykarbonaatti, listoitus
  • Saatavilla eri väreissä
  • 2 kaapelin järjestelmä
  • Juostava asennus mahdollisuus

Palvelut:

Tarjoaamme avaimet käteen palvelun. Siihen sisältyy suunnittelu, asennus, lopputarkastus ja kunnossapitopalvelut. Olemme joustavia ja suoritamme täydellisiä poistumisreittejä näkyvillä ratkaisuilla asiakkaan toivomuksen mukaan.

Tarkastamme nykyiset poistumisreittinne varmistaaksemme, että ne ovat säädösten ja vaatimusten mukaisia.

LED LLL on tehokas ja moderni hätäpoistumistie järjestelmä joka takaa matkustajien ja henkilöstön poistumisen alukselta.

Ota yhteyttä tiimimme, autamme teitä luomaan täydellisen ratkaisun sekä optimaalisen turvallisuustason tietämyksellämme. sales@signwell.fi

IF YOU THINK SAFETY IS EXPENSIVE TRY AN ACCIDENT

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.