LLL BELYSNING

20.06.2022

Hos Signwell tas sjösäkerheten på allvar. Vårt produktsortiment består av högkvalitativa SOLAS SAFETY-produkter som uppfyller alla de högsta standarderna inom marinindustrin. Våra produkter har utvecklats för att klara de mest krävande förhållandena inom marinindustrin. Signwell är en fullserviceleverantör: vi hanterar kartläggning, design, installation, uppgradering och underhåll.

Vi letar ständigt efter smidiga och effektiva lösningar för att upprätthålla säkerheten. LED LLL-systemet är designat för att förbättra effektiviteten på utfartsvägar. Dess princip är densamma som det bakgrundsbelysta LLL-systemet, men tack vare LED-systemet behöver det ingen ljuskälla för att lysa, och dess glöd bleknar inte med tiden som det bakgrundsbelysta LLL-systemet. För flexibilitet kan installationen göras till exempel på böjda väggar.

LED Low Location Light

Funktioner:

  • 1000 m mellan nätaggregat
  • Olika profiler: aluminium, polykarbonat, gjutning
  • Finns i olika färger
  • 2 kabelsystem
  • Kör installationsalternativ
LED Low Location Light

Tjänster:

Vi erbjuder nyckelfärdig service. Det inkluderar design, installation, slutbesiktning och underhållstjänster. Vi är flexibla och utför kompletta utfartsvägar med synliga lösningar efter kundens önskemål.

LED Low Location Light

Vi kommer att se över dina nuvarande utfartsvägar för att säkerställa att de följer regler och krav.

LED LLL är ett effektivt och modernt nödutgångssystem som garanterar att passagerare och personal lämnar fartyget.

Kontakta vårt team, vi hjälper dig att skapa den perfekta lösningen och den optimala säkerhetsnivån med vår kunskap. sales@signwell.fi

IF YOU THINK SAFETY IS EXPENSIVE TRY AN ACCIDENT

Läs också

Beställ vårt nyhetsbrev

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.