Törmäyksenesto-järjestelmät

1.07.2020

ALIS langatonta turvallisuutta

Teolliset turvallisuus LED-projektorit pystyvät valaisemaan minkä tahansa symbolin mille tahansa pinnalle. Nämä projektorit ovat osa törmäyksenesto-järjestelmää. Järjestelmä auttaa työntekijöitä näkemään sen valaistujen symbolien ansiosta, joka ennalta ehkäisee törmäyksiä. ALIS-Visualization tarjoaa kahta erilaista aktivointityyppiä; 24/7 loisteen, sekä älykkään aktivoinnin, joka syttyy liikkeestä.

Katso video linkistä: https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=w07lQrkn0CM&feature=emb_logo

ALIS-Shield, on autonominen järjestelmä, joka toimii langattomasti eri mallisten paikantimien välillä. Nämä paikantimet voidaan asentaa ajoneuvoon, ihmiseen tai mihin tahansa elektroniseen laitteeseen tai meriaaliin, jotta törmäys voitaisiin estää työtilassa ja niin myös luoda turvallisempi ympäristö työntekijöille ja vierailijoille.

ALIS tarjoaa ns. Palapeli-ratkaisuja, joka tarkoittaa että yhdistemällä Alis-tuotteita luodaan entistä turvallisempi törmäyksenesto-järjestelä ja sitä myötä turvallisempi työ ympäristö.

Yleisin käyttö

ALIS Localisation

Tracking and monitoring

ALIS Tech salkku tarjoaa reaaliaikaisen lokalisoinnin sisä- sekä ulkotiloihin ja trukkien/ajoneuvojen, ihmisten ja materiaalien seurannan. Paikannus perustuu langattomaan tekniikkaan, jonka tarkkuus on enintään 0,5 m. Tuloksena ei ole ainoastaan yleiskatsaus päivittäiseen toimintaan, vaan myös kyky analysoida kriittisiä paikkoja, arvioida logistiikan, työntekijöiden ja materiaalien liikkeitä, ja siten auttaa yritystäsi tehokkaammalla suunnittelulla ja optimoinnilla.

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.