Kollisions förebyggande system

20.06.2022
This image has an empty alt attribute; its file name is alis2-1536x570-1-1200x445.jpg

ALIS trådlös säkerhet

Industriell säkerhet LED-projektorer kan lysa upp vilken symbol som helst på vilken yta som helst. Systemet hjälper arbetare att se upplysta symboler som ytterligare förhindrar kollisioner. ALIS-Visualisering erbjuder två olika typer av aktivering; 24/7 glöd, samt intelligent aktivering som tänder av rörelse.

Se videon på: https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=w07lQrkn0CM&feature=emb_logo

ALIS-Shield, är ett autonomt system som fungerar trådlöst mellan olika locatorer. Dessa lokalisatorer kan installeras i ett fordon, en person eller vilken elektronisk anordning och material som helst för att förhindra en kollision i arbetsytan och därmed också skapa en säkrare miljö för arbetare och besökare.

ALIS erbjuder så kallade pussellösningar, vilket gör att en kombination av Alis produkter skapar en ännu säkrare arbetsmiljö.

Den vanligaste användningen:

This image has an empty alt attribute; its file name is alis-1195x675.jpg

ALIS lokalisering

Spårning och övervakning

ALIS Tech-portföljen tillhandahåller lokalisering och spårning av lastbilar/fordon, människor och material i realtid inomhus och utomhus. Positioneringen är baserad på trådlös teknik med en noggrannhet på upp till 0,5 m. Resultatet är inte bara en överblick över den dagliga verksamheten utan även förmågan att analysera kritiska platser, uppskatta logistik, personal- och materialrörelser och på så sätt hjälpa din verksamhet med effektivare planering och optimering.

This image has an empty alt attribute; its file name is alis-bild3-902x675.jpg

Läs också

Beställ vårt nyhetsbrev

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.