MERKINTÄTEIPPIMME LAADUT JA EROT

15.01.2021

Tarjoamme laajan valikoiman merkintäteippejä. Näiden kaikkien teippien tarkoitus on herättää huomiota, mutta kaikki tekevät sen eri tavoin ja niillä on erilainen lähestymistapa. Tässä artikkelissa vertailemme laajaa merkintäteippi valikoimaamme ja kerromme sinulle niiden käyttötarkoituksista, laaduista ja eroista.

Jos haluat päästä suoraan näiden esiteltyjen tuotteiden vertailutaulukkoon, siirry tämän uutisen loppuun.

RETRO HEIJASTAVA

Retro heijastava teippi, joka tunnetaan myös nimellä SolaxFlex teippi, on heijastava teippi, joka käyttää kapseloitua linssikalvoa. Linssi varmistaa, että tuote heijastaa hyvin useista sisääntulokulmista, olipa kyseessä sitten kuiva tai märkä ympäristö. Tässä kalvossa on joustava ja erittäin läpinäkyvä kalvo. Yhdessä nämä komponentit johtavat erittäin kirkkaaseen heijastukseen; yksi markkinoiden korkeimmista intensiteeteistä. Tuote on saanut kiitosta hyvästä kestävyydestään, korkeasta kirkkaudestaan ja anti-delaminaatiosta.


 

Milloin Käyttää?

Retro Reflective teippiä käytetään pääasiassa SOLAS-hengenpelastus varustuston heijastamiseen asetettujen määräysten mukaisesti. Esimerkkejä tällaisista varusteista ovat pelastusliivit, pelastusveneet ja pelastuslautat. Retro Reflective on myös loistava ratkaisu, sillä se voidaan joko kiinnittää tai ommella pintaan.

HEIJASTAVA ZEBRA TEIPPI

Merkintäteippivalikoimamme silmiinpistävin tuote on Reflective Zebra teippi. Tämä tuote on erittäin tehokas turvallisuuden ja suojan tarjoamisessa. Valkoiseen seinään verrattuna tämä tuote heijastaa 200 (!) kertaa kirkkaammin. Yhdessä punavalkoisen tai mustavalkoisen kuvion kanssa se on erinomainen ja huomionarvoinen tuote. Siksi se on ihanteellinen tuote vaarallisten tilanteiden ja onnettomuuksien ehkäisyyn. Kun etsit fotoluminesoivaa versiota tästä nauhasta, tutustu LightLine-teippivalikoimaamme.


 

Milloin Käyttää??

Heijastava Zebra teippi on ihanteellinen vaarallisten alueiden merkitsemiseen laivoissa, rakennuksissa ja tilanteissa, joissa tarvitaan hyvää heijastavuutta. Kun haluat merkitä useita alueita, mutta haluat erottaa ne toisistaan, Heijastava Zebra teippi on saatavina sekä puna-valkoisena että musta-keltaisena.

SLIPSTOP

SlipStop teippiä käytetään pääasiassa erottamaan vaarallisia alueita sekä ja estämään liukastumisia. Se on ihanteellinen tuote ympäristöissä, kuten portaikoissa, käytävillä ja alueilla, jotka vaativat merkitsemistä. SlipStoppia voidaan käyttää sekä sisä- että ulko tiloissa, suojaamaan ihmisiä liukkailta pinnoilta ja sitä myöten välttymään onnettomuuksilta. Yksinkertainen tuote joka siitäkin huolimatta poikkeuksellisen laadukas ja kestävä. SlipStop on saatavana useissa väreissä; All-Black-versiona sekä kelta/musta kuvioituna.


 

Milloin Käyttää?

SlipStop on ihanteellinen, kun haluat merkitä alueen tai vaaratilanteen sekä fyysisesti että visuaalisesti. Tepin musta versio on loistava fyysisen pitonsa ansiosta, kun taas SlipStop Yellow / Black teippi herättää huomiota fyysisesti värikuvionsa ansiosta. Molempia voidaan käyttää portaikkoihin, jyrkkiin käytäviin, etäisyysmerkintöihin ja moneen muuhun tarkoitukseen.

LATTIA TEIPPI

T-ISS Lattiateippi on ihanteellinen varastoihin sekä tehtaisiin. Tämän korkealaatuisen merkintäteipin avulla voit merkitä tietyt alueet lattiallasi. Esimerkiksi; Kun haluat merkitä alueen, jossa tavarat on purettava, lattiateippi on ihanteellinen ratkaisu. Tuotteella on erittäin hyvä kestävyys, joten sen yli voi ajaa huoletta haarukkatrukeilla, pumpputrukeilla ja käsitrukeilla. Teippi kestää ja alueet pysyvät korostettuina.


 

Milloin Käyttää?

Lattiateipin pääsovellus on lattiapintojen merkitseminen varastoissa, tehtaissa ja muissa yrityssovelluksissa. Esimerkkejä joissa teippiä on käytetty on alueiden merkinnät, purku alueiden merkintä, rajojen osoittaminen varastoissa sekä paljon muuta.

LIGHTLINE

LightLine-teippivalikoimamme koostuu erilaisista fotoluminesoivista teipeistä, jotka ovat loistava, hyväksi havaittu tapa osoittaa pakoreittejä. Kaikki LightLine-teipit ovat IMO- ja SOLAS-määräysten mukaisia, ja niillä on Lloyd’s Register -hyväksyntä. LightLine-teippi on saatavilla eri heijastusominaisuuksilla. Saatavilla on myös punaisia, vihreitä ja mustaraitaisia versioita. Tarjoamme myös teippiin kiinnitettäviä tarroja, joiden avulla voit merkitä portaat, poistumisreitit, kokoontumispisteet ja uloskäynnit.


 

Milloin Käyttää?

Kun etsit teippiä, joka on joustava ja monikäyttöinen tavalliseen LLL-nauhaan verrattuna, LightLine-teippi on vastaus pyyntöönne. LightLine-teippi on itse asiassa fotoluminesoiva versio Heijastavasta Zebra -teipistämme, sillä LightLine teippi on saatavilla seeprakuvioisena sekä punaisena että mustana .

Oletko kiinnostunut organisaatiosi mahdollisuuksista? Ota yhteyttä osoitteeseen sales@signwell.fi

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.