IMO-kyltit ja turvallisuusopasteet

2.12.2020

Turvakilvet tehostavat arkipäivää

SafeSign IMO-kyltit ja turvallisuusopasteet tarjoavat meriteollisuudelle ja teollisuudelle korkealaatuista turvallisuutta. SafeSign tarkoittaa huippuluokan jälkivalaisevia turvallisuustuotteita. IMO-kyltit, palontorjuntakyltit, hätäpoistumistiekyltit jne. Meillä on johtava asema lauttojen, risteilyalusten, offshore sekä teollisuuden ja kiinteistöjen markkinoilla meidän turvallisuuskylttiratkaisuillamme. Turvallisuuskylttien lisäksi tuotamme myös jälkivalaisevia teippejä ja liukuestetuotteita takaamaan turvallisuutta ja näkyvyyttä mahdollisissa vaaratilanteissa. SafeSign tarjoaa laajan valikoiman standardisoituja- sekä räätälöityjä tuotteita täyttämään asiakkaiden vaatimukset ja tarpeet. SafeSignin laadukkaita tuotteita löytyy ympäri maailmaa rakennuksissa, teollisuuksissa sekä merellä.

IMO kyltit helposti luettelostamme

KYVYKYYTEMME?

SafeSignilla on aina varastossaan kaikki standardisoidut IMO-kyltitys tuotteet jotka löydät IMO luettelostamme. Kaikki tuotteet ovat ISO standardien mukaisia ja PETX:stä valmistettuja. IMO-kyltit ovat innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä, UV-kestäviä ja 100% kierrätettäviä. Näin takaamme, että voimme toimittaa tuotteemme riittävän määrän tarpeeksi nopeasti asiakkaan tarpeiden täyttämiseksi. Valmistamme tarvittaessa myös turvallisuuskylttejä alumiinille, PVC:lle tai vinyylille.

Suunnittelutoimistomme ei ole ainoastaan varustettu uusimmilla DTP-työkaluilla, vaan myös koulutettu ja täysin ajan tasalla kaikista turvallisuusmerkintöihin liittyvistä laeista. He eivät vain piirrä kylttejäsi, vaan antavat myös neuvoja ja varmistavat täydellisen noudattamisen.

Safe Signin IMO-kyltit ovat saatavina tarpeittesi mukaan, PETX:lle, alumiinille, PVC:lle tai vinyylille. Nämä tuotetaan asiakkaan suunnittelun
tai ISO- standardeihin perustuvan piirrustustietokannamme mukaan.

Lue lisää IMO-kylttien määräyksistä.

SAFESIGN SIGNAGE TUOTTEET – PETX KILVET

Todennäköisesti suurin innovaatiomme opasteissa on PETX-kilpi-, IMO-kilpi- ja turvallisuuskilpivalikoimamme. Tavoitteemme oli yksinkertainen, tahdoimme käyttää ympäristöystävällisintä, palonsuojattua, UV- kestävää, läpinäkyvää ja 100% kierrätettävää muovia.
Tavoitteemme tuloksena saimme PETX-kilpivalikoiman, jolla on enemmän etuja kuin kenelläkään muulla markkinoilla.

IMO-kylttien infoluetteloon

Glowing SafeSign PETX fire eqtinguisher sign
  • Halogeniton tuote
  • UV- kestävä (haalistumaton)
  • Kiiltävä ja korkealaatuinen pinta
  • Helppo pyyhkiä puhtaaksi
  • 100% kierrätettävä
  • Kaksipuolinen tarra, helppoon asennukseen
  • Palonsuoja
  • Private label mahdollisuudet

SAFESIGN SIGNAGE TUOTTEET – ALUMIINI KYLTIT

Alumiinikyltit tarjoavat sinulle sitä ’premium’ ylellisyyttä jota saatat etsiä. Upean ulkonäön lisäksi alumiinikilvet ovat erittäin kestäviä, ja niillä on sama jälkivalaiseva vaikutus kuin muilla tuotteillamme. Tämä tekee
niistä kuten myös PETX IMO-kilvistämme oivallisia käyttää alueilla, joilla säädökset vaativat palamattomien kilpien käyttöä.

PANORAMA-ALUMIINIKILVET

Panorama-alumiinikilvet mahdollistavat turvallisuuskilpien laajan näkyvyyden. Esiporatut reiät tekevät niiden asennuksesta helppoa, ja näillä kilvillä on sama upea ulkonäkö kuin laakeilla alumiinikilvillämme. Panoramakilvet antavat 180 ° kulman näkyvyyden, mikä mahdollistaa laajn katselukulman. Ja nämäkin kyltit ovat tehokkaasti jälkivalaisevia.

SafeSign panoramic aluminium signs installed on a factory wall

SAFESIGN SIGNAGE TUOTTEET – PVC KYLTIT

Kilpimarkkinoiden yleisimmin pohjamateriaalina käytetty aine on edelleen PVC. Tuotamme PVC-kilpiä usealle ”under private labell” asiakkaalle. Valmistusprosessin yksinkertaisuuden takia PVC sopii massatuotantoon
ja lyhyet toimitusajat onnistuvat helposti.

1.    Taloudellinen hinta
2.   Suuri tuotanto mahdollisuus
3.   Lyhyet toimitusajat
4.   Private label mahdollisuudet

SAFESIGN SIGNAGE TUOTTEET – SPECIAL / CUSTOM SIGNAGE

Tuoteluettelossamme IMO-kyltit ja muiden tuotteiden lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden tuottaa kilpiä asiakkaan vaatimusten ja toiveiden mukaisesti. Laajojen painatuslaitteidemme ja mukautettujen painotöiden kokemuksemme ansiosta pystymme valmistamaan räätälöityjä ohjekilpiä, varoituskilpiä, jne. erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Lue lisää palveluistamme ja yrityksestämme

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme