ROISKEENESTO TEIPIT; JOTKA TARJOAVAT ERINLAISIA RATKAISUJA

10.07.2020

Kuten monet tietävät, meidät tunnetaan roiskenestoteipistämme. Tässä artikkelissa haluamme selittää, mitä Anti-Splashing -tuotteita tarjoamme, ja näyttää useiden esimerkkitilanteiden kautta, mitä tuotetta voisit käyttää kussakin tilanteessa.

SPRAYSTOP

SprayStop on yksi tunnetuimmista tuotteistamme, ja syystäkin; tuotteemme on sertifioitu sekä markkinoiden paras roiskenestoteippi. Tämä tuote on korkean teknologian laminoitu monikerroksinen alumiiniteippi, joka on suunniteltu estämään vaaralliset roiskeet putkijärjestelmissä. Kuten voit kuvitella, roiskeet esimerkiksi konehuoneissa voivat olla erittäin vaarallisia. SOLAS-määräysten mukaan näihin letkujärjestelmiin on asennettava asianmukainen suojaus. Roiskeenestoteippimme täyttää nämä määräykset, mikä antaa sinulle nopean ja turvallisen ratkaisun, jota monet ihmiset ja organisaatiot ympäri maailmaa käyttävät ja arvostavat.
 

anti-splashing tape

Milloin käyttää?

SprayStop teippiä käytetään pääasiassa SOLAS-määräysten noudattamiseen FO-, LO Hydraulic- ja muuntyyppisten nesteputkijärjestelmien mukaisesti. Tämä ei tietenkään ole ainoa syy tuotteen olemassaoloon; Voit myös käyttää sitä suojaamaan letkujärjestelmiä tehtaissa, taloissa ja muissa sovelluksissa vaarallisilta roiskeilta tai vuodoilta.

SPRAYCONTROL

SprayControl-teippi on hyvin samanlainen kuin SprayStop-teippi, mutta eroaa muutamista kohdista. Ensinnäkin tuotetta käytetään pääasiassa kemikaalien suojaamiseen roiskeilta. SprayControl on tuote, jonka avulla voit päivittää turvallisuutta kemikaali tehtaiden putkistojärjestelmien mukaisesti. Teippi estää alueella olevien ihmisten, koneiden ja muiden putkien vaurioitumisen. SprayControl voi suojata kemiallisia letkujärjestelmiä, joiden lämpötila on -30 °C – 75 °C, ja se kestää jopa 35 baarin painetta.


 

anti-splashing tapes

Milloin käyttää?

SprayControl on ihanteellinen tuote, kun haluat suojata kemikaalisia putkistojärjestelmiä roiskeilta. Tämä tuote suojaa putkistojärjestelmiä, joiden sisältölämpötila on vakaa -30 °C ja 75 °C välillä. SprayControl on erityisesti suunniteltu suojaamaan kemikaaleja sisältäviä putkistojarjestelmiä.

Jos haluat oppia lisää SprayControlin kestävistä kemikaaleista, ota yhteyttä osoitteeseen sales@signwell.com.

PIPEREPAIR

Jos aluksella sattuu odottamattomia vuotoja, on laivalla järkevää olla tuote, joka ratkaisee nämä ongelmat nopeasti ja tehokkaasti. PipeRepair on kompakti paketti, joka sisältää kaikki tarvittavat tarvikkeet mainittujen vuotojen korjaamiseen hetkessä. Sarja sisältää korjausteipin, kitin, suojakäsinesarjan, hiekkapaperin ja käyttöohjeen. Tämän tuotteen monipuolisuus erottuu siinä, että se soveltuu veden alle, sen kovettuminen tapahtuu nopeasti ja tarvitsee vain vettä aktivoituakseen. Yhteenvetona; PipeRepair on turvallinen, kompakti ja kustannustehokas ratkaisu odottamattomien vuotojen varalta.

Pipe repair kit

Milloin käyttää?

PipeRepair on loistava tuote odottamattomien vuotojen korjaamiseen. Toisin sanoen; loistava tuote työkalupakkiisi tai työpajaan. Lisäksi se on myös hyvin monikäyttöinen tuote. Se soveltuu vuotojen tiivistämiseen, putkien vahvistamiseen ja sähkönsuojan takaamiseen.

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.