VÅRA ANTI-STÄNK-TEJP; DE OLIKA LÖSNINGARNA VI ERBJUDER

28.09.2020

Som många vet är vi välkända för våra anti-stänktejper. I den här artikeln vill vi förklara vilka anti-stänkprodukter vi erbjuder, och baserat på flera exempelsituationer visa dig vilken produkt du kan använda under det specifika tillfället.

SPRAYSTOP

This image has an empty alt attribute; its file name is MG_6491-1013x675.jpg

SprayStop är en av våra mest kända produkter, och av en anledning; vår produkt är den bästa, mest certifierade anti-stänktejpen på marknaden. Denna produkt är en högteknologisk laminerad flerskikts aluminiumtejp som är designad för att förhindra farliga utsprutningar i slangsystem. Som du kan föreställa dig kan sprejningar i till exempel maskinrum vara mycket farliga. Enligt SOLAS-reglerna måste lämpligt skydd installeras på dessa slangsystem. Vårt stänkskyddstejp uppfyller dessa regler vilket ger dig en snabb och säker lösning som många människor och organisationer runt om i världen använder och uppskattar.
 

This image has an empty alt attribute; its file name is MG_43631421-1013x675.jpg

NÄR ANVÄNDER MAN DET?

SprayStop används främst för att uppfylla SOLAS-reglerna enligt FO, LO Hydraulic och andra typer av vätskeslangsystem. Detta är uppenbarligen inte den enda anledningen till att produkten finns; du kan också använda den för att skydda slangsystem i fabriker, hus och andra applikationer mot farliga utsprutningar eller läckage.

This image has an empty alt attribute; its file name is groupDSC_6129-1016x675.jpg

SPRAYCONTROL

SprayControl-tejpet är väldigt lik med SprayStop-tejpet men skiljer sig på flera punkter. Först och främst används produkten främst för att skydda kemiska installationer mot utsprutning. SprayControl är en produkt som låter dig uppgradera din säkerhetssituation enligt rörledningssystem på kemiska anläggningar. Tejpen förhindrar skador på personer, maskiner och andra rör som finns i området. SprayControl kan skydda kemiska slangsystem som har en temperatur mellan -30 °C och 75 °C, och klarar tryck upp till 35 bar.
 

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_2218-506x675.jpg

NÄR ANVÄNDER MAN DET?

SprayControl är en idealisk produkt när du vill skydda slangsystem i kemiska installationer mot utsprutning. Denna produkt skyddar rörsystem som har en innehållstemperatur som är stabil mellan -30 °C och 75 °C. SprayControl är speciellt utformad för att skydda slangsystem som innehåller kemikalier.

Om du vill veta mer om kemikalierna SprayControl är resistent mot, vänligen kontakta oss på sales@signwell.com

PIPEREPAIR

Om oförutsedda eller spontana läckage ombord på ett fartyg inträffar är det smart att ha en produkt som löser dessa problem på ett snabbt och lösande sätt. Vår PipeRepair är ett kompakt paket som innehåller alla nödvändiga föremål för att reparera nämnda läckage på ett ögonblick. Paketet innehåller en reparationstejp, ett spackel, en uppsättning skyddshandskar, en bit sandpapper och en bruksanvisning. Mångsidigheten hos denna produkt utmärker sig i det faktum att den är användbar under vatten, har en snabb härdningstid och bara behöver vatten för att aktiveras. Kortfattat; PipeRepair är en säker, kompakt och kostnadseffektiv lösning för oförutsedda läckage ombord. 

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_4630-900x675.jpg

NÄR ANVÄNDER MAN DET?

PipeRepair är en utmärkt produkt för att reparera spontana, oförutsedda läckage i farten. Med andra ord; en bra produkt att ha i din verktygslåda eller verkstad. Dessutom är det en mångsidig produkt. Den är lämplig för tätning av läckor, förstärkning av rör och för att garantera elektriskt skydd.

This image has an empty alt attribute; its file name is Table-for-spraystop-anti-splash-etc.jpg

Läs också

Beställ vårt nyhetsbrev

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.