LAUTTOJEN JA RISTEILYALUSTEN COVID-19 SOSIAALISEN ETÄISYYDEN OPASTEET

10.07.2020

EU HEALTHY GATEWAYS:n ohjeiden mukaan risteily-/lauttatoiminnan uudelleen aloittaminen ja COVID-19:n aiheuttamien rajoittavien toimenpiteiden poistamisen jälkeen olisi hyvä harkita merikintöjen standardisoimista kaikissa matkustajien ruuhkapisteissä, kuten lipputoimistoissa, matkustajapalveluissa, baareissa, ravintoloissa, kaupoissa jne.

Voimme tarjota sinulle kaikenlaisia COVID-19 sosiaalisen etäisyyden opasteita. Saadaksesi käsityksen tällaisten merkintöjen käyttämisestä laivasi eri alueilla, pyydä lisätietoja lauttojen sosiaalisen etäisyyden pandemiakyltitksestä.

OHJEET LAUTTOJEN JA RISTEILYALUSTEN PALVELUN PALAUTTAMISESTA

Euroopan unioni on julkaissut ohjeet siitä, mitä lauttojen ja risteilyyhtiöiden on tehtävä liikenteen jatkamiseksi. Jotkut näistä ohjeista edellyttävät opasteita, jotta matkustajille voidaan tiedottaa sovellettavista määräyksistä. Esimerkkejä ovat sosiaalinen etäisyys, sanitaatioasemat ja matkustajien enimmäismäärä tietyssä huoneessa tai alueella.

Voit lukea koko EU:n Healthy Gateway lausunnon täältä: Healthy Gateway Report.

TARJOAMISEMME: COVID-19 JA SOSIAALISEN ETÄISYYDEN OPASTEET LAUTOLLE JA RISTEILYALUKSILLE

Jotta alukset noudattaisivat nykyisiä sosiaalista etäisyyttä koskevia ohjeita, meillä on saatavilla useita COVID-19-opasteita turvallisuuden parantamiseksi aluksella. Tässä artikkelissa annamme sinulle kuvan siitä millaisia mahdollisuuksia sinulla on kun haluat ilmoittaa matkustajille sovellettavista säännöksistä aluksen eri alueilla.

COIVID-19 OPASTEET LAIVAN JOKA OSAAN

Tuotevalikoimamme kyltit ja teipit sopivat ihanteellisesti käytettäviksi yleisissä tiloissasi, tax-free-myymälöissä, kioskeissa, kahviloissa, baareissa ja buffet tiloissa. Yhdistelmä roll up -bannereita, kylttejä ja lattiamerkintöjä ovat täydellinen yhdistelmä tiedottamaan matkustajille aluksellasi sovellettavista sosiaalisen etäisyyden säännöistä. Tuotteemme on valmistettu kestävistä materiaaleista, pääosin itseliimautuvasta materiaalista, joka helpottaa asentamista.

SAMPLES Social Distancing signage COVID-19 by T-ISS Safety Suppliers

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.