COVID-19 SOCIALT DISTANSERINGSSKYLTNING FÖR FÄRJOR OCH KRYSSNINGSFARTYG

28.09.2020

Enligt riktlinjerna från EU HEALTHY GATEWAYS för att återuppta kryssnings-/färjetrafiken efter att restriktiva åtgärder har hävts som svar på covid-19, kan skyltar som golvmarkeringar övervägas vid alla ställen för trafikstockningar, såsom biljettkontor, passagerartjänster, barer, restauranger, butiker etc.

Vi kan förse dig med alla typer av social distansering. För att få en uppfattning om hur man applicerar sådan skyltning i de olika områdena på ditt fartyg, vänligen fråga efter vår sociala distans pandemi skyltning för färjor.

RIKTLINJER FÖR ATT ÅTERUPPTA SERVICE PÅ FÄRJOR OCH KRYSSNINGSFARTYG

Europeiska unionen har släppt riktlinjer för vad färjor och kryssningsrederier behöver göra för att återuppta trafiken. Vissa av dessa riktlinjer kräver skyltning för att kommunicera tillämpliga regler till passagerarna. Exempel är social distansering, sanitetsstationer, maximalt antal passagerare i ett visst rum eller område.

Du kan läsa hela uttalandet om EU:s Healthy Gateways här: Healthy Gateway Report.

VÅRT ERBJUDANDE: COVID-19 OCH SOCIALT DISTANSERINGSSKYLTNING FÖR FÄRJOR OCH KRYSSNINGSFARTYG

För att fartygen ska följa de nuvarande riktlinjerna för social distansering har vi en räckvidd om COVID-19-skyltar tillgängliga för att förbättra säkerheten ombord. I det här dokumentet ger vi dig en bild av möjligheterna att informera dina passagerare om gällande regler på de olika platserna i ditt fartyg.

COVID-19 SKYLTNING FÖR VARJE DEL AV FARTYGET

Skyltarna och tejparna i vårt produktsortiment är idealiska för användning i allmänna utrymmen, taxfreebutiker, kiosker, kaféer, barer och bufféområden. En kombination av roll-up banderoller, skyltar, golvmarkeringar är den perfekta kombinationen för att informera passagerare om gällande regler för social distansering på ditt fartyg. Våra produkter är tillverkade av slitstarka material, är till största delen självhäftande, vilket gör det enkelt att installera.  

SAMPLES Social Distancing signage COVID-19 by T-ISS Safety Suppliers

Läs också

Beställ vårt nyhetsbrev

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.