TULE VISTA SYSTEM LÄHETTILÄÄKSI

7.01.2021

Vista system on opastejärjestelmä, joka tuo modulaarisilla kylteillään loputtomasti opaste mahdollisuuksia mihin tahansa kyltitys projektiin, sisä- että ulkotiloihin.

Vista systemillä on satoja valmiiksi suunniteltuja kylttejä ja nämä kyltit edustavat vaihtoehtojen valikoimaa, jotka voidaan tuottaa asiakkaan toiveiden mukaan yksinkertaisista kehyksistä kolmio pylväisiin. Vaihtoehtoja on äärettömästi.

Kaikki tuotteet on valmistettu puristetusta alumiinista, ja niihin voidaan sijoittaa kaikkia taipuvia graafisia materiaaleja, kuten paperia, muovia, vinyyliä, ohutta metallia ja jopa pistekirjoitusta.

Vista system tekee jatkuvaa työtä helpottaakseen arkkitehtien suunnittelua. Kuten tiedämme, arkkitehtien työ on monimutkaista ja aikaa vievää. Siksi vista system tarjoaa arkkitehdeille unniikkija palvelua, kuten V-Spec opaste kirjoja, jotka kattavat koko projektin kaikki opasteet sijoituksista suunnitteluun. Tämä palvelu on kaikille arkkitehdeille täysin maksuton, ja suunnitelmia voi aina jälkikäteen muokata. Kirjan voi saada digitaalisena tai konkreettisena painoksena. Se on visuaalisesti miellyttävä ja antaa asiakkaalla todellisen mielenkuvan projektista.

Tuotteita eri tarkoituksiin:

VISTA SYSTEM AMBASSADOR KERHO

Hyvä opasteammattilainen,

Meillä on ilo ilmoittaa että Signwell on nimitetty Suomen yksinoikeutetuksi maahantuojaksi.
Vista System on maailman johtavin opastekyltti järjestelmä, joka tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja mihin tahansa kyltitys projektiin.

Täydellinen Ratkaisu Koko Projektille ” on nimike, jonka Vista System ansaitsee nyt enemmän kuin koskaan. Nyt teillä on mahdollisuus liittyä joukkoomme. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä millä tahansa kysymyksillä tai pyynnöillä.

Me olemme täällä palvelemassa teitä!

Lisä tietoa miten ryhtyä lähettilääksi saat:


Parhain Terveisin Vista System Suomi.

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.