TUOTE ESITTELY: HÄTÄVUOTO- JA TIIVISTE PAKKI (ELS).

24.11.2020

Odottamaton vuoto tai onnettomuus aluksellasi tai varastossasi? Hätävuoto- ja Tiiviste pakki (ELS) on kaiken kattava sarja, jonka avulla voit ryhtyä välittömiin toimiin hätätilanteessa. Et tarvitse lisäkoulutusta, kun perehdytät henkilökuntasi ja miehistösi sarjaan. Mukana oleva käsikirja antaa selkeän selvityksen siitä, kuinka jokin tietty vuoto on käsiteltävä ELS-sarjaan kuuluvilla työkaluilla.

Mitä pakki sisältää?

Hätävuoto- ja Tiiviste pakki sarja sisältää kaikki tuotteet, joita tarvitset toimiaksesi nopeasti ja tehokkaasti. Tällä tavalla voit hoitaa ei-toivotun vuodon nopeimmin ja helpoimmin. Sarja sisältää useita tunnettuja tuotteita, jotka ovat laadultaan arvostettuja. Tuotteet, kuten SprayStop, SprayControl, PipeRepair ja DripStop, sisältyvät kaikki sarjaan muiden hyödyllisten tuotteiden joukossa.

emergency leak and seal repair kit
Hätävuoto- ja tiivisteen korjaussarja on täydellinen reagointisarja, joka mahdollistaa välittömän toiminnan tilanteiden sitä vaatiessa.

Mukana olevien T-ISS-tuotteiden lisäksi sarja sisältää erilaisia puukiiloja monessa eri koossa, puupalikoita ja kumimaton, joka auttaa sinua väliaikaisesti pysäyttämään vuodon. Näin ollen sinulla on aikaa neutraloida tilanne ja löytää pysyvä ratkaisu vuotoon.

ELS-sarjamme on Marine- ja IMPA-standardin 81.23.68 mukainen.

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.