Turvallisuusmerkinnät: Asiantuntijoiden työtä

25.02.2020

Lähes 30 vuoden ajan olemme kiertäneet maailmaa, kartuttaneet tietämystä ja kokemusta ja saaneet asiantuntevia yhteistyökumppaaneita ympäri eurooppaa. Näiden muuttujien takia olemme tässä, ja pystymme suunnittelemaan, tuottamaan ja asentamaan laadukkaita rosessimerkintöjä eri teollisuuksiin.

Standardien mukaan valmistetetut merkinnät edesauttavat ja selkeyttävät teollisuuden näkymää. Niiden vaatimukset koostuvat erilaisista tekijöistä, kuten; maasta, teollisuudesta ja merkintätuotteesta, esimerkiksi putkisto- tai säiliömerkinnöistä.

Normit ja säädökset

Suomessa on käytössä mm PSK ja SFS standardeja, ja Ruotsissa  SS- standardit. International Organization of Standardizationon on lanseerannut uuden ISO 20560 standardin, joka astuu voimaan vuonna 2020. Sen pyrkimyksenä on saada kansainvälisesti yhtenevät standardit, joita kaikki seuraisivat. Tämä tarkoittaa, että merkinnät ovat yhteneviä, grafiikalla, väreillä ja symboleilla. Näin pääsisimme eroon alueellisista standardieroista. Meille standardien seuraaminen on itsestään selvää, ja siksi meiltä voi tilata ISO-20560 mukaisia merkintöjä.

Prosessimerkintöihimme kuuluu:

Johtopäätöksemme tälle

Prosessi- ja turvallisuusmerkintä on paljon enemmän kuin pelkkää kylttien kokoamista tarkastuslaitoksen tai luokituslaitoksen vaatimuksien täyttämiseksi. Turvallisuuskyltitys ja prosessimerkintä on työ asiantuntijoille, jotka jatkuvasti etsivät ratkaisuja tilanteisiin, joissa työnteijköitä ja vieraijlijoita tiedotetaan yhdenmukaisesti ja selkeästi kuinka heidän henkilökohtaista turvallisuuttaan ylläpidetään.

Me Signwelilla valmistamme näitä tuotteitta arvojemme mukaisesti, sillä uskomme myös kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisyyteen. Tämän takia tuotevalikoimassamme löytyy pitkäikäisiä, ”Sandwitch” tekniikalla valmistettuja 3M™ MCS™ (Matched Components System™) PVC vapaita putkistomerkintä teippejä.

Lue myös