Photoluminescent Matalan sijainnin valaistus – LLL

10.08.2020

SafeSign tuottaa perinteisiä Photoluminescent Low Location Light-LLL järjestelmiä, joissa on alumiini kannakkeet, joihin asennetaan pääsäänöllisesti PVC:stä tai alumiinista valmistettuja- jälkivalaisevia liuskoja, mutta käytämme myös innovatiivista PETX materiaalia joka on PVC ja halogeeniton. Kaikki Safe Signin Low Location Light-LLL järjestelmät ovat säädösten ja vaatimusten mukaisia, ja ne voidaan liittää osaksi turvalölisuusjärjestelmää.

Vaihtoehtona yleisesti käytetyille kannakkeille ja liuskoille, SafeSign on kehittänyt Light Line liuskoja PETX materiaalista. Nämä liimattavat liuskat, ovat erinomainen vaihtoehto, sillä ne on helppo asentaa ja myös ylläpitää. Valmistamme Light Line liuskat samojen korkealaatuisten standardiemme mukaan, kuin muutkin SafeSign tuotteet. Tämä tarkoittaa, että tuloste tehdään PETX:än kääntöpuolelle, joka antaa tuotteille kiiltävän ja tasaisen pinnan. Tuote on täysin halogeeniton, UV-kestävä, siinä on palosuoja, ja se on 100% kierrätettävä.

Toimitamme LLL järjestelmiä avaimet käteen palveluilla. Niihin sisältyy suunnittelu, asennus, lopputarkastus ja kunnossapitopalvelut. Suoritamme täydellisiä poistumis reittejä näkyvillä ratkaisuilla. Lisää infoa IMO luettelossa.

Tuotamme, myymme ja asennamme IMO RESOLUTION A.752(18) ja ISO 15370 mukaisia photoluminescent LLL järjestelmiä. Toimitamme avaimet käteen palveluja. Palveluun kuluu: kartoitus, suunnttelu ja asennus.

IMO RESOLUTION A.752(18) on asettanut tiettyjä vaatimuksia aluksilla oleville LLL järjestelmille, jotka niiden on täytettävä.

Luminesenssin on loistettava valon sammumisen jälkeen vähitnään:

  • 15 MCD/ m²10 minuutin jälkeen
  • 2 MCD/ m²60 minuutin jälkeen
  • Lainsäädännön mukaan LLL järjestelmä tulee testata vuoden välein

Signwell on DNV.GL sertifioitu LLL tarkastaja.

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.