POLYESPRO® putkistomerkintä TEOLLISUUDEN STANDARDI

11.03.2022

Signwell on virallinen PolyesPro®putkistomerkintä jälleenmyyjä. Se on markkinoiden laadukkain saatavilla oleva putkimerkintä teippi. PolyesPro®putkimerkinnät valmistetaan käyttämällä 3M™ MCS™ tai Matched Component System -järjestelmää. Se koostuu polyesteripohjamateriaalista, jolle kuva on painettu, ja se on viimeistelty suojaavalla polyesterilaminaatilla. Pohjamateriaalissa on halogeenivapaa liimatausta, joten se soveltuu käytettäväksi myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin putkiin. Polyesterilaminaatin suojaavat ominaisuudet, kuten UV- ja lukuisten kemikaalien kestävyys, takaavat pitkän käyttöiän. PolyesPro® putkistomerkintä teipit eivät myöskään sisällä PVC:tä (vinyyliklorideja).

Tarina PolyesPro®:n takana

PolyesPro® putkistomerkintä materiaali on kehitetty vastaamaan yritysten tarpeita, jotka vaativat parasta mahdollista laatua ja kestävyyttä putkimerkinnöilleen. PolyesPro® on materiaali, jolla on korkea lämpötilankesto, pitkä käyttöikä (yli kymmenen vuotta) ja joka säilyttää merkintöjen värit (värinkestävyys). Vastatakseen tähän tarpeeseen valmistaja Blomsma Signs & Safety teki tiivistä yhteistyötä 3M:n kanssa kehittääkseen uuden putkien merkintä- ja etiketöintistandardin, PolyesPro®-putkimerkinnät. Lukuisten tuotantotestien ja vaadittujen laatukriteerien mukaisten kenttätestien jälkeen tuote on saatavilla kaikilla 3M-takuilla.

Joustava tuotantoprosessi

Joustava tuotantoprosessi mahdollistaa minkä tahansa turvasymbolin asettelun ja yhdistelmän (GHS:n ja ISO7010:n mukaan) sekä lisätietojen, kuten putkien numerot, indikaattoreihin sekä indikaattoreista, ja minkä tahansa muun halutun järjestelmätiedon integroinnin. PolyesPro® putkistomerkinnät voidaan valmistaa kaikkien sovellettavien kansallisten ja kansainvälisten sääntöjen ja määräysten sekä yrityksesi standardien mukaisesti. Putkistoteipit toimitetaan mitoiltaan kätevinä, tehokkaan ja taloudellisen käytön takaamiseksi.

Putkistomerkintä

Uniikki ominaisuus

PolyesPro® putkimerkinnöissä on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka ovat mahdollistettu 3M™:n uusimpien liima- ja värinkestävyysinnovaatioiden ansiosta. Avainominaisuus on nestemäinen akryylipohjainen liimakerros, jonka paksuus on yli 120 mikronia. Tämä mahdollistaa putkistotarrojen kiinnittymisen lähes kaikentyyppisiin putkiin, myös maalattuihin putkiin, joissa on lievä rakenne. 3M™-konfiguroitujen koneiden ja 3M™-musteiden käyttö takaa kuvan poikkeuksellisen pitkäkestoisen värinkeston. Tämä tarkoittaa, että laadukas tiedonsiirto on taattu; merkinnät pysyvät luettavissa ja tunnistettavissa sekä värin että käytettyjen turvasymbolien osalta.

Putkistomerkintä

Kaikenlaiset sovellukset, kaikenlaisiin putkistoihin

Soveltamisala on erittäin laaja offshore- ja laivamarkkinoilta aina kemian- ja petrokemian tehtaisiin sekä säiliöterminaaleihin. PolyesPro® putkistomerkinnät ovat UV-kestäviä, naarmuuntumattomia ja kestävät äärimmäisiä sääolosuhteita sekä kemikaaleja. PolyesPro®-merkinnät voidaan kiinnittää eristettyihin putkiin, maalattuihin putkiin ja ruostumattomiin teräsputkiin.

Polyespro datasheet

Tietolomake PolyesPro®

PolyesPro®-tietolomakkeessa olemme luetelleet kaikki tarvittavat tuotetiedot ja -ominaisuudet. Kuvaamme yksityiskohtaisesti kaikki fyysiset ja käytännön ominaisuudet, varastointi- ja kuljetusominaisuudet, kestävyystestien tulokset sekä tiedot huolloista ja puhdistuksesta.

Mikä erottaa PolyesPron®
muista putkistomerkintä merkeistä?

Kun PolyesPro®-putkimerkintä kehitettiin, oli visio luoda maailman ehdottomasti paras putkimerkintämateriaali. Putkimerkintä, joka on kehitetty ratkaisemaan yleisiä ja käytännön ongelmia ja estämään korroosiota ja tarttumisongelmia. Kehitys aloitettiin käytännön tarpeista, sen sijaan, että olisi ryhdytty käyttämään yleisiä saatavilla olevia materiaaleja. Tämä johti uusiin materiaaliyhdistelmiin ja räätälöidyn liimataustan käyttöön ja kehittämiseen. Maailmanlaajuisesti monet yritykset tarjoavat erilaatuisia putkimerkintämateriaaleja.

Mikä sitten erottaa PolyesPro®:n muista maailman tunnetuista putkimerkintätoimittajista? Alla olevassa taulukossa vertaamme PolyesPro®-tuotteita tällä hetkellä saatavilla oleviin keskimääräisiin putkimerkintätuotteisiin.

Polyespro® Spesifikaatiot

Vältä väärennettyjä ja huonolaatuisia putkistomerkintöjä

On yleistä, että suosittuja merkkejä kopioidaan usein, ja nämä huomattavasti laadultaan huonommat tuotteet päätyvät usein ympäri maailmaa valtuuttamattomien jälleenmyyjien käsiin. Vaikka niillä saattaa olla alhainen hinta ja ne näyttävät ensi silmäyksellä hyvältä, niissä ei ole käyttämäämme tekniikkaa ja korkeaa laatua. Putkien merkintämateriaalin laatu näkyy usein siitä, kuinka nopeasti se värjäytyy. Värinmuutoksia aiheuttavat esimerkiksi säätekijät (UV, suolavesi), altistuminen erillaisille aineille, kuten kemikaaleille ja liuottimille, erikoispuhdistukset (korkeapainesuihkut, puhdistusaineet) ja putkien lämpötilat. Muita yleisiä laatuongelmia huonolaatuisissa putkimerkintämateriaaleissa ovat huono tarttuvuus, CUS (tarran alla oleva korroosio), joka johtuu huonoista liima-alustoista, visuaaliset virheet suunnittelussa ja halkeilu/halkeamat materiaalissa.

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.